سیستم عامل اندروید با زبان جاوا پیاده سازی شده است. همین یک جمله می تواند بیانگر این باشد که بهترین انتخاب برای طراحی یک اپلیکیشین اندرویدی یقینا زبان جاوا JAVA خواهد بود.
جاوا یک زبان برنامه نویسی شی گرا است که از لحاظ ساختاری به زبان C و C++ نزدیک است و سازنده آن جیمز گاسلینگ است و طبق آمار حدود 23 درصد از اپلیکیشن های موجود با جاوا پیاده سازی شده اند.
اپلیکیشن هایی که با جاوا طراحی می شوند سازگاری کاملی با محیط اندروید دارند و شما هیچ محدودیتی برای استفاده از ویجت ها و کتابخانه های مختلف نخواهید داشت.
همچنین از طرفی اپلیکیشن های اندرویدی تولید شده با JAVA نسبت به سایر زبان ها و پلتفرم ها از حجم پایین تری برخوردار بوده و کاربر برای نصب اپلیکیشن راحت تر خواهد بود.
از لحاظ امنیت و سرعت در اجرا نیز زبان JAVA طبق تست های استاندارد و جهانی نسبت به سایر زبان ها و پلتفرم ها از امتیاز بسیار بالاتری برخوردار است.
کدهایی که با جاوا برای یک برنامه نوشته میشود ابتدا توسط یک کامپایلر اجرا می شوند واین امر سبب می شود تا خطاهای موجود قبل از اینکه کدها تبدیل به یک اپلیکیشن اندروید شوند ، مشخص شود. همچنین جاوا به دلیل دستورات پیشرفته ای که دارد از توقف برنامه به دلیل خطاهای هنگام اجرا جلوگیری می کند.
جاوا JAVA برای هر خط کد و هر دستور دقت و ظرافت بسیار بالایی دارد و این امر سبب می شود در صورت بروز هرگونه خطا در سورس کد ،برنامه نویس به راحتی آن را پیدا و برطرف کند و در وقت و زمان صرفه جویی کند.
جاوا JAVA به سبب بهره مندی از متدها و کلاس های کارآمد این اجازه را می دهد که شما یک اپلیکیشن پیچیده و گسترده را به اجزای مختلف تقسیم کرده و توسط یک تیم برنامه نویسی به صورت همزمان پیش ببرید. و این مزیت بسیار بزرگی محسوب می شود که شما بتوانید طراحی اپلیکیشن اندرویدی را به صورت هماهنگ توسط چندین متخصص و برنامه نویس پیش ببرید.
در مطالب بالا سعی کردیم مزایای و ویژگی های زبان جاوا را تا حد امکان به صورت عامیانه و قابل لمس برای شما عزیزان عنوان کنیم تا علت نامگذاری جاوا به عنوان بهترین زبان طراحی اپلیکیشن اندروید شفاف و روشن گردد. ما در شرکن طراحان وب پارس نیز برای برنامه نویسی اپلیکیشن های اندرویدی از زبان جاوا JAVA بهره می بریم.